Wednesday 21 July 2010

Funderingar och antydanden

Nå - det gick uppenbarligen inte så bra för mig och min lilla blogg. Men jag gör ett försök till. Den här gången kanske jag lyckas?
Det går inte så bra när man har en massa som man ser upp till som har sjukt lyckade hantverksbloggar, antingen får man prestationsångest eller så vågar man inte skriva något över huvud taget. I mitt fall har jag ännu inte vågat berätta för någon om den häringa bloggen så att jag inte får några kommentarer är väl inte så konstigt.
Manteln med sköldmärket har jag än så länge bara använt en gång. Den är ju för utmärkande för att ha som en annan person än den jag spelade på det lajvet (hon dog förövrigt så det är ju inte som att jag kan komma tillbaka som samma roll...) och jag är för nöjd eller något för att ta väck det jag satte dit. Men jaja, nån gång får jag väl göra antingen det ena eller det andra.

Antydanden... Det skulle väl vara att direkt när jag publicerat det här inlägget så kommer jag sätta mig och skriva ett nytt om den cotehardien jag håller på med. Jag vill liksom ha lite mer inlägg på bloggen så det passar ju inte att sätta ihop allt till ett enda inlägg. Haha
Hoppas det går bättre den här gången.

No comments:

Post a Comment